Intermex ONLINE servis

Servis za pristup i primenu svih propisa, zakona i ostalih stručnih sadržaja, sadrži ogromnu i kompleksnu bazu podataka, prečišćene tekstove svih važećih zakona koji se primenjuju u Srbiji, najveću arhivu zakona, uključujući i zakone koji su prestali da važe (u poslednjih 100 godina), zakone na engleskom jeziku (u zvaničnom prevodu), stranu sudsku praksu zvanično objavljenu u Srbiji, i sve zvanične obrasce, iz svih glasila, na godišnjem nivou, bez potrebe ažuriranja od strane korisnika.


Najveća baza propisa u Srbiji
Novodoneti zakoni, zakoni u proceduri
Online časopis za savremene pravnike


ODLUKA USTAVNOG SUDA - Broj Už-1551/2011 - U POSTUPKU PO USTAVNOJ ŽALBI S. R. (odbijanje žalbe) – ZBOG POVREDE PRAVA NA SUĐENJE U RAZUMNOM ROKU (radni odnosi, upravni spor, zahtev za priznavanje prava na uvećanje plate po osnovu rada dužeg od punog radnog vremena, noćnog rada i rada u dane državnog praznika)
Ustavni sud, Veliko veće, u sastavu: predsednik Suda Vesna Ilić Prelić, predsednik Veća, i sudije dr Bosa Nenadić, dr Marija Draškić, dr Agneš Kartag Odri, dr Goran Ilić, Sabahudin Tahirović, dr Dragan