Intermex ONLINE servis

Servis za pristup i primenu svih propisa, zakona i ostalih stručnih sadržaja, sadrži ogromnu i kompleksnu bazu podataka, prečišćene tekstove svih važećih zakona koji se primenjuju u Srbiji, najveću arhivu zakona, uključujući i zakone koji su prestali da važe (u poslednjih 100 godina), zakone na engleskom jeziku (u zvaničnom prevodu), stranu sudsku praksu zvanično objavljenu u Srbiji, i sve zvanične obrasce, iz svih glasila, na godišnjem nivou, bez potrebe ažuriranja od strane korisnika.


Najveća baza propisa u Srbiji
Novodoneti zakoni, zakoni u proceduri
Online časopis za savremene pravnike


ODLUKA USTAVNOG SUDA – Broj IUo-266/2016 – UTVRĐIVANJE NESAGLASNOSTI SA USTAVOM I ZAKONOM odredbi čl. 4. i 5. Odluke o mogućnosti ozakonjenja komercijalnih i stambeno poslovnih objekata namenjenih tržištu ("Sl. list opštine Čajetina", broj 12/15) i odredbe člana 1. Odluke o izmeni i dopuni Odluke o mogućnosti ozakonjenja komercijalnih i stambeno poslovnih objekata namenjenih tržištu ("Sl. list opštine Čajetina", broj 11/16)
Ustavni sud u sastavu: predsednik Vesna Ilić Prelić i sudije Gordana Ajnšpiler Popović, Lidija Đukić, Tatjana Đurkić, dr Dragana Kolarić, dr Tamaš Korhec (Korhecz Tamás), Snežana Marković, Miroslav Nikolić,